Waka


nimi:Tuulimustan Conchita
kyynärät:
0/0 (9.4.2018)
sukupuoli:narttu
lonkat:
A/A (9.4.2018)
syntynyt:30.8.2015
selkä:
LTV0, SP0, VA0 (9.4.2018)
väri:musta
silmät:
ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia (9.4.2018)
omistaja:Sofia Kovalainen
koko:
22kg/59cm

Waka on ehkä maailman hyväntuulisin koira, aina iloinen ja valmis tekemään ihan mitä vain. Ei ole hieno helma, laittaa maaten vaikka kuralammikkoon. Itseasiassa se ei taitaisi edes huomata olevansa kuralammikossa. Wakaa voisi myös kutsua extrovertiksi, joka rakastaa kaikkia ja kaikkea. Hippunen dominanssiakin löytyy. Ei myöskään muistele pahalla menneitä eli palautuu silmän räpäyksessä.

Waka on treenikentällä koko ajan aktiivinen minulle ja sopivan kova/pehmeä. Reakoi minun toimintaan ja toimeksiantoihin heti, eikä helpolla väistä passiivisuuten, vaikka vaatisikin asioita, vaan yrittää viimeseen asti. On sinnikäs työskentelijä, oli kyse siten istenäisistä hommista esim. tavaran etsiminen metsästä tai minun kanssa tiiviisti yhdesä tehtävistä asioista. Todella helppo ja ihana harrastuskaveri.

Treenaamisesta Waka nauttii aivan älyttömästi. Sen lajina on agility ja hieman vastapainona sille toko. Cancrossia ja koirahiihtoa aloittelemme. Kentällä Waka on keskittynyt ja ei hösellä. Potentiaalia tästä koirasta löytyy vaikka mihin. Vielä Waka ei ole käynyt kokeissa tai kisoissa, mutta hamassa tulevaisuudessa ne ovat tavoitteena.

__________________________________

WAKAN KUVAGALLERIA
__________________________________

Kuvia Wakasta...
Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana ja nuolinäppäimillä voit liikkua seuraavaan tai edelliseen kuvaan.
Treenaaminen, työskentely...
Muutama treenikuva matkan varrelta. Pari paimennus kuvaakin mahtuu mukaan. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana ja nuolinäppäimillä voit liikkua seuraavaan tai edelliseen kuvaan.

Koirakavereita...
Waka on ollut pennusta asti tekemisissä paljon toisten koirien kanssa ja on muutenkin todella leikkisä koira. Alla on vuosien varrelta kertyneitä kuvia koiruuksien leikeistä ynnä muusta. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana ja nuolinäppäimillä voit liikkua seuraavaan tai edelliseen kuvaan.

Waka pentuna...
Kuvia Wakan pentu ajoista. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana ja nuolinäppäimillä voit liikkua seuraavaan tai edelliseen kuvaan.